Södermalm

HYR BIL I STOCKHOLM


Behöver du hyra bil i Stockholm?
Här finner du ett glatt och engagerat gäng som kommer att göra allt för att din bilhyra ska bli så bra som möjligt. Du hittar oss på bästa läge vid Ringens centrum och Skanstulls T-banestation, det blir inte lättare att hyra bil i Stockholm!

HYR BIL I VINTER


Ska du åka bort i vinter och behöver hyra bil? Nu har vi ett specialpris anpassat för dig som ska till fjällen. Läs mer om vårt Vintererbjudande här.

Våra hyrbilar hämtar och lämnar du bekvämt i vårt varmgarage i Ringens Centrum. Eftersom garaget är öppet 06.30-22.00 alla dagar, finns det stor flexibilitet i ditt återlämnande av hyrbilen. Du behöver alltså inte försöka hitta någon ledig plats på gatan utan väljer enkelt och bekvämt någon av våra platser för återlämning i garaget.

Låt oss på Götgatan ta hand om dig på bästa sätt nästa gång du behöver hyrbil i Stockholm, oavsett om det är liten shoppingbil, bilen för helgens äventyr, minibuss för alla dina vänner eller någon av våra flyttbilar för din flytt.

Du vet väl att du kan hyra en liten skåpbil för 4 timmar en kväll, perfekt för shoppingturen till det stora möbelvaruhuset.

Välkommen in till oss på Berras Biluthyrning i Stockholm nästa gång du behöver hyra bil!

08-442 77 80
soder@berrasbiluthyrning.se

Götgatan 98
118 62 Stockholm

Öppettider
Vardagar: 08.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Kontoret stängt, men hämtning kan ske efter överenskommelse.

Avvikande öppettider
30/3 – Stängt (Långfredagen)
31/3 – Stängt (Påskafton)
1/4 – Stängt (Påskdagen)
2/4 – Stängt (Annandag Påsk)

Jour: 08-1220 1220