Södermalm

HYR BIL I STOCKHOLM, SÖDERMALM

Välkommen in till oss när du behöver du hyr bil i Stockholm!
Här finner du ett glatt och engagerat gäng som kommer att göra allt för att din bilhyra ska bli så bra som möjligt. Du hittar oss på bästa läge vid Ringens centrum och Skanstulls T-banestation, det blir inte lättare att hyra bil i Stockholm!

Våra hyrbilar hämtar och lämnar du bekvämt i vårt varmgarage i Ringens Centrum på Södermalm. Eftersom garaget är öppet 06.30-22.00 alla dagar, finns det stor flexibilitet i ditt återlämnande av hyrbilen. Du behöver alltså inte försöka hitta någon ledig plats på gatan utan väljer enkelt och bekvämt någon av våra platser för återlämning i garaget.

Låt oss på Götgatan ta hand om dig på bästa sätt nästa gång du behöver hyrbil i Stockholm, oavsett om det är liten shoppingbil, bilen för helgens äventyr, minibuss för alla dina vänner eller någon av våra flyttbilar för din flytt.

Du vet väl att du kan hyra en liten skåpbil för 4 timmar en kväll, perfekt för shoppingturen till det stora möbelvaruhuset.

HYR BIL PÅ SÖDERMALM ÖVER HELGEN


Behöver du hyra bil över helgen? Vi hjälper dig gärna! Vi har weekend-priser på alla våra bilar. Just nu kan du hyra bil till helgpris från så lite som 1 247 SEK, inkl. fri körsträcka och skadekostnadsreducering. Se vårt helgerbjudande här

Välkommen in till oss på Berras Biluthyrning i Stockholm nästa gång du behöver hyra bil!

08-442 77 80
soder@berrasbiluthyrning.se

Götgatan 98 (Södermalm)
118 62 Stockholm

Öppettider
Vardagar: 08.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Kontoret stängt, men hämtning kan ske efter överenskommelse.
(ej vid storhelger, ex. Påsk)

Avvikande öppettider
Första Maj 1/5 – STÄNGT
Kristi Himmelfärdsdag 9/5 – STÄNGT
Nationaldagen 6/6 – STÄNGT
Midsommarafton 21/6 – STÄNGT

Jour: 08-1220 1220