Södermalm

HYR BIL I STOCKHOLM, SÖDERMALM

Välkommen in till oss när du behöver du hyr bil i Stockholm!
Här finner du ett glatt och engagerat gäng som kommer att göra allt för att din bilhyra ska bli så bra som möjligt. Du hittar oss på bästa läge vid Ringens centrum och Skanstulls T-banestation, det blir inte lättare att hyra bil i Stockholm!

Våra hyrbilar hämtar och lämnar du bekvämt i vårt varmgarage i Ringens Centrum på Södermalm. Eftersom garaget är öppet 06.30-22.00 alla dagar, finns det stor flexibilitet i ditt återlämnande av hyrbilen. Du behöver alltså inte försöka hitta någon ledig plats på gatan utan väljer enkelt och bekvämt någon av våra platser för återlämning i garaget.

Låt oss på Götgatan ta hand om dig på bästa sätt nästa gång du behöver hyrbil i Stockholm, oavsett om det är liten shoppingbil, bilen för helgens äventyr, minibuss för alla dina vänner eller någon av våra flyttbilar för din flytt.

Du vet väl att du kan hyra en liten skåpbil för 4 timmar en kväll, perfekt för shoppingturen till det stora möbelvaruhuset.

HYRA BIL I JUL

Nu är det Jul igen! Därför börjar det också bli dags att boka hyrbilen för dig som ska åka iväg. Eftersom julen är en av de populäraste tiderna på året att hyra bil så rekommenderar vi att inte vänta för länge på att boka.
Se vårt Julerbjudande här

Välkommen in till oss på Berras Biluthyrning i Stockholm nästa gång du behöver hyra bil!

08-442 77 80
soder@berrasbiluthyrning.se

Götgatan 98 (Södermalm)
118 62 Stockholm

Öppettider
Vardagar: 08.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Kontoret stängt, men hämtning kan ske efter överenskommelse.
(ej vid storhelger, ex. Påsk)

Avvikande öppettider
Under Jul & Nyår har vi stängt alla röda dager, men vi håller öppet som vanligt under mellandagarna.

Jour: 08-1220 1220