HYR BIL I SÖDERTÄLJE!

Hos oss på Berras Biluthyrning i Södertälje kan du hyra bil billigt, oavsett vilken storlek på bil du behöver hyra. Vi hyr ut allt från små personbilar till större fyrhjulsdrivna SUVar. Är ni många som ska iväg? Varför inte hyra en minibuss med plats för upp till 9 personer och ta med hela gänget!

I Södertälje sitter vi i egna stora lokaler och här har vi en stor parkering som du enkelt kan återlämna hyrbilen på även efter att vi har stängt. Om du kommer med egen bil går det också bra att ha den parkerad här hos oss gratis under tiden som du hyr bil.
För dig som kommer kommunalt kan vi hjälpa till med upphämtning från pendeltåget i Södertälje Centrum.

HYR BIL I SÖDERTÄLJE ÖVER HELGEN


Behöver du hyra bil över helgen? Vi hjälper dig gärna! Vi har weekend-priser på alla våra bilar. Just nu kan du hyra bil till helgpris från så lite som 1 070 SEK, inkl. fri körsträcka och skadekostnadsreducering. Se vårt helgerbjudande här

VI HÄMTAR DIG VID SÖDERTÄLJE CENTRALSTATION

När du hyr bil i Södertälje kan vi hjälpa dig med gratis upphämtning från Södertälje Centrum, vilket kan vara smidigt om du exempelvis kommer med pendeltåget. Vänligen meddela oss i samband med din bokning om du behöver hjälp med upphämtning så att vi kan planera med personal.

FLYTTBILAR

Hos oss kan du hyra flyttbilar från 5m³ upp till 18m³, alla för B-körkort. Lastbilarna finns att hyra både med och utan baklift.
Släpvagnar hyr vi ut i flera olika storlekar, men bara från vårt kontor i Södertälje.

Hyrbil i samband med verkstadsbesök

Ska du lämna in bil på verkstad och behöver hyra bil under reparationstiden?
Vi är en del av Mabi Hyrbilar och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Vi hjälper dig gärna att kontrollera om du har rätt till hyrbil och i så fall vad din kostnad blir.
Har du svårt att ta dig till oss kan vi även leverera hyrbilen kostnadsfritt till din verkstad inom hela Södertälje-området och upp till Botkyrka / Huddinge. Därefter tar vårt kontor i Segeltorp vid, men det går lika bra att ringa och boka din hyrbil med oss för det!
Fyll i formuläret HÄR så kollar vi vilka villkor som gäller för just ditt ärende.

Välkommen in till oss när du behöver hyra bil i Södertälje!

08-550 303 00
info@berrasbiluthyrning.se

Klockarvägen 92A
151 62 Södertälje

Öppettider
Vardagar: 07.00 – 17.00
Lördagar: 08.00 – 13.00
Söndag/Helgdag: Stängt

Avvikande öppettider
Första Maj 1/5 – STÄNGT
Kristi Himmelfärdsdag 9/5 – STÄNGT
Nationaldagen 6/6 – STÄNGT
Midsommarafton 21/6 – STÄNGT

Jour: 08-1220 1220