HYR BIL I SÖDERTÄLJE!

Hos oss på Berras Biluthyrning i Södertälje kan du hyra bil billigt oavsett vilken storlek på bil du behöver hyra. Vi hyr ut allt från små personbilar till större fyrhjulsdrivna SUVar. Eller hyr en minibuss för upp till 9 personer och ta med hela gänget!

Vi sitter i egna stora lokaler med en stor parkering där du enkelt kan återlämna hyrbilen även efter att vi har stängt. Det går också bra att ha din egna bil stående här hos oss gratis under tiden som du hyr bil.
Kommer du kommunalt kan vi hjälpa till med att hämta upp dig vid pendeltåget i Södertälje Centrum.

VI HÄMTAR DIG VID PENDELTÅGET

Om du kommer med pendeltåget kan vi hjälpa dig med gratis upphämtning från Södertälje Centrum när du hyr bil hos oss i Södertälje. Meddela oss i samband med bokning så vi kan planera med personal.

FLYTTBILAR

Hos oss kan du hyra flyttbilar från 5m³ upp till 18m³, alla för B-körkort. Lastbilarna finns att hyra både med och utan baklift.
Släpvagnar hyr vi ut i flera olika storlekar, men bara från vårt kontor i Södertälje.

Hyrbil i samband med verkstadsbesök

Ska du lämna in bil på verkstad och behöver hyra bil under reparationstiden?
Vi är en del av Mabi Hyrbilar och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Vi hjälper dig gärna att kontrollera om du har rätt till hyrbil och i så fall vad din kostnad blir.
Har du svårt att ta dig till oss kan vi även leverera hyrbilen kostnadsfritt till din verkstad inom hela Södertälje-området och upp till Botkyrka / Huddinge. Därefter tar vårt kontor i Segeltorp vid, men det går lika bra att ringa och boka din hyrbil med oss för det!
Fyll i formuläret HÄR så kollar vi vilka villkor som gäller ditt ärende.

Välkommen in till oss när du behöver hyra bil i Södertälje!

08-550 303 00
info@berrasbiluthyrning.se

Klockarvägen 92A
151 62 Södertälje

Öppettider
Vardagar: 07.00 – 17.00
Lördagar: 08.00 – 13.00
Söndag/Helgdag: Stängt

Avvikande öppettider

Jour: 08-1220 1220