Bil på verkstad?

HYR BIL MED FRI LEVERANS

Vi vill att det ska vara smidigt att hyra bil, så när du lämnar in din bil på verkstad kan vi hjälpa till med att antingen hämta dig på verkstaden eller leverera hyrbilen till din verkstad utan extra kostnad!

HYRBIL GENOM FÖRSÄKRING

Många har ett tillägg i sin bilförsäkring där försäkringsbolaget är med och betalar en del av hyrbilskostnaden i samband med reparation. Vi hjälper dig gärna att kontrollera om du har rätt till hyrbil genom försäkringen och i så fall till vilka villkor.

VAD BETALAR JAG?

Om du har rätt till hyrbil genom försäkringen är det vanligaste att försäkringsbolaget betalar 75% av dygns och km-kostnaden.
Är du inte vållande till skadan betalar de ofta 100% av dygnskostnaden och 2/3 av km-kostnaden.

Försäkringsbolagen har egna prislistor. För att vi ska kunna ge dig rätt pris behöver vi först kontrollera vilka villkor som gäller för just ditt ärende, därefter kan du få pris på vad det kostar att hyra bil av oss.

VI KONTAKTAR DITT FÖRSÄKRINGSBOLAG

Fyll i formuläret om du är intresserad av att veta mer så återkommer vi så snart vi har tagit reda på vad du har rätt till.
Vi återkommer senast nästkommande arbetsdag!

OMRÅDEN VI LEVERERAR TILL

Vi levererar hyrbilar till verkstäder inom kommunerna:
– Stockholm
– Huddinge
– Botkyrka / Tullinge
– Salem
– Södertälje
– Nykvarn

Skulle vi inte kunna leverera hyrbil till din verkstad hjälper vi ändå gärna till med att ta reda på vad du har rätt till!

FÖRSÄKRINGSBOLAG VI SAMARBETAR MED

Vi jobbar med nästan alla försäkringsbolag, bland annat:
– Water Circles
– Länsförsäkringar
– Trygg Hansa
– IF / IF Märkesförsäkring