HYR LASTBILEN HOS BERRAS BILUTHYRNING

Vi på Berras Biluthyrning har alltid tyckt att en bra biluthyrning ska kunna erbjuda många olika alternativ på fordon. Och det har vi.
Vi hyr ut allt från små personbilar upp till lastbilar och flyttbilar i olika storlekar för dig som bara ska köpa lite prylar till dig som tar med alla prylar och byter bostad.
Alla våra bilar kan köras på vanligt B-Körkort, oavsett om det är personbil, minibuss eller lastbil.

LASTBILAR FÖR B-KÖRKORT

Alla våra lastbilar kan köras på vanligt B-körkort.
Våra lastbilar finns för tillfället i storlekarna 3 kbm – 18 kbm.
Den minsta varianten är storleksmässigt som en VW Caddy och den största är en vad vi kallar för flyttbil med baklift.

HUR LÄNGE KAN JAG HYRA LASTBIL HOS BERRAS?

Vi hyr ut våra bilar i allt från 4 timmar upp till långa månadshyror. Så oavsett om du ska flytta lite prylar eller om du har ett företag och kanske har ett projekt över en längre tid så har vi en lastbil till dig och alltid till riktigt bra pris.

FRIA MIL OCH BEGRÄNSAD KÖRSTRÄCKA

Hos oss kan du alltid hyra bil med fria mil. Men alla ska inte så långt och behöver inte det, så vi har även priser med begränsad körsträcka vilket gör att vi kan hålla ner priserna för dig som åker lokalt. Du behöver dock inte bestämma dig för det ena eller det andra, vi debiterar efter vad som blir billigast för dig!
I våra dygnspriser ingår alltid 100 km körsträcka.

VILKEN STORLEK BEHÖVER JAG?

Våra last- och skåpbilar finns i storlekarna 3-18 kbm. Vilken storlek just du behöver är tyvärr svårt för oss att svara på. Men för att du ska få lite grepp om hur stor bilarna är har vi räknat ut hur många flyttkartonger som får plats i bilarna.
Viktigt att tänka på är att även om det får plats 140 stycken flyttkartonger i MB Sprint 18 kbm baklift, så kanske inte bilen får lasta så många på grund av viktbegränsningar.
Eftersom alla bilar körs på B-körkort är totalvikten max 3500 kg.

Storlek på bilLastutrymme, KubikmeterMått i lastutrymme (cm)Antal Flyttkartonger (ca.)Lastvikt (kg)
Mini skåp3 kbmL 200 x B 124 x H 126800
Litet skåp6,5 kbmL 265 x B 140 x H 13430 st1080
MB Sprinter 1414 kbmL 421 x B 173 x H 185120 st1090
MB Sprinter baklift 1818 kbmL 410 x B 210 x H 200140 st880


 
 

PRISER – VAD KOSTAR DET?


För att få fram priset så fyll i bokningsförfrågan och ange hur många km du beräknar att köra. En förfrågan skickas till oss först efter att du fyllt i personuppgifter i steg 4.
Vi har pris både med begränsad och fri körsträcka, fyll gärna i beräknad körsträcka för att få så exakt pris som möjligt. I priserna ingår 100 km körsträcka per dygn (50 km vid 4 timmar).

Bokningsförfrågan 

STÖRST TILLGÄNGLIGHET I SÖDERTÄLJE

På grund av parkeringsmöjligheterna har vi alltid störst utbud på lastbilar från vårt kontor i Södertälje. Där finns det även möjlighet för dig att parkera egen bil under hyrestiden utan extra kostnad. Med hjälp av portkod går det även bra att återlämna bilen efter att vi har stängt.