HYRBIL I SEGELTORP, HUDDINGE

Välkommen till oss när du behöver hyrbil i Segeltorp, Huddinge!
Du hittar oss inne hos Hedin Bil i Segeltorp, alldeles bredvid E4 mellan avfarterna Bredäng och Kungens Kurva strax söder om Stockholm.
Kommer du kommunalt kan du ta buss 173 till hållplats Visirvägen, Smista Allé.
Bussen går från ex. Skärholmen C (tunnelbanans röda linje), Fruängen (tunnelbanans röda linje) och Älvsjö Station (pendeltåg).

HYR BIL I PÅSK

Hyr en bil med fria mil och åk iväg över Påsken. Hos oss kan du hyra bil i 1 vecka från 2795 SEK inkl. fri körsträcka och skadekostnadsreducering. Se vårt Påskerbjudandehär.

ÖPPETTIDER VID PÅSK


Under påsken har vi stängt fredag – måndag. Önskar du hyra bil över påsken behöver du hämta din bil senast på torsdag 1/4.

HYR PERSONBIL


Vi hyr ut personbilar i alla storleksklasser, från små personbilar upp till stora kombibilar och fyrhjulsdrivna bilar. För er som är många har vi minibussar för upp till 9 personer att hyra ut. Har ni med mycket saker och behöver extra lastutrymme så kan ni hyra till en takbox för endast 500:-

HYR FLYTTBIL

Förutom personbilar hyr vi också ut skåpbilar och flyttbilar i storlekarna 5-18 kbm. Tillgången på flyttbilarna är dock alltid större från vårt kontor i Södertälje där du också har möjlighet att parkera din egen bil under perioden som du hyr bil.

Hyrbil i samband med verkstadsbesök

Ska du lämna in din egen bil för reparation och behöver hyrbil under tiden? Ring oss så levererar vi hyrbilen kostnadsfritt till din verkstad! Vi är en del av Mabi Hyrbilar och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Vi hjälper gärna till med att kolla om du har rätt till hyrbil och i så fall vad vad din kostnad blir.
Fyll i formuläret HÄR så kollar vi upp vilka villkor som gäller ditt ärende och återkommer, annars går det självklart bra att ringa oss.

Välkommen in till oss när du behöver hyra bil i Kungens Kurva, Segeltorp!

08-442 77 85
segeltorp@berrasbiluthyrning.se

Smista Allé 36
c/o Hedin Bil
141 70 Segeltorp

Öppettider
Vardagar: 07.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Stängt

Avvikande öppettider
Långfredagen 2/4 – Stängt
Påskafton 3/4 – Stängt
Påskdagen 4/4 – Stängt
Annandag Påsk 5/4 – Stängt

Jour: 08-1220 1220