HYRBIL I SEGELTORP, HUDDINGE

Hyr bil i Segeltorp hos oss! Du hittar oss inne hos Hedin Bil i Segeltorp, alldeles bredvid E4 mellan avfarterna Bredäng och Kungens Kurva strax söder om Stockholm.
Kommer du kommunalt kan du ta buss 173 till hållplats Visirvägen, Smista Allé.
Bussen går från ex. Skärholmen C (tunnelbanans röda linje), Fruängen (tunnelbanans röda linje) och Älvsjö Station (pendeltåg).

Här hyr vi ut personbilar i alla storleksklasser, från små personbilar upp till stora kombibilar och fyrhjulsdrivna bilar. För er som är många har vi minibussar med plats upp till 9 personer att hyra ut. Har ni med mycket saker och behöver extra lastutrymme så kan ni hyra till en takbox för endast 500:-

HYR BIL I JUL I SEGELTORP


Tiden går fort och snart är det jul igen! Eftersom julen är en populär tid att hyra bil på så rekommenderar dig som tänkt att hyra bil att boka i god tid. På grund av hög efterfrågan under jul blir tillgängligheten alltid begränsad när det närmar sig. Just nu har vi kampanjpriser på alla våra personbilar och minibussar. För att komma till vårt julerbjudande,
klicka här

HYR FLYTTBIL

Förutom personbilar hyr vi också ut skåpbilar och flyttbilar i storlekarna 3,5-18 kbm. Tillgången på flyttbilarna är dock alltid större från vårt kontor i Södertälje där du också har möjlighet att parkera din egen bil under perioden som du hyr bil.

Hyrbil i samband med verkstadsbesök

Ska du lämna in din egen bil för reparation och behöver hyrbil under tiden? Ring oss så levererar vi hyrbilen kostnadsfritt till din verkstad! Vi är en del av Mabi Hyrbilar och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Vi hjälper gärna till med att kolla om du har rätt till hyrbil och i så fall vad vad din kostnad blir.
Fyll i formuläret HÄR så kollar vi upp vilka villkor som gäller ditt ärende och återkommer, annars går det självklart bra att ringa oss.

Välkommen in till oss när du behöver hyra bil i Kungens Kurva, Segeltorp!

08-442 77 85
segeltorp@berrasbiluthyrning.se

Smista Allé 36
c/o Hedin Bil
141 70 Segeltorp

Öppettider
Vardagar: 07.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Stängt

Avvikande öppettider
Under jul & nyår har vi stängt de röda dagarna, men vi håller öppet som vanligt under mellandagarna.

Jour: 08-1220 1220