HYRBIL I KUNGENS KURVA, HUDDINGE

Hyr bil i Kungens Kurva hos oss! Från och med 2024.04.02 flyttar vi till nya lokaler. Du hittar oss då på Kungens Kurvaleden 3A vid KW Bilservice.

Men fram till dess sitter vi kvar inne hos Ford Store Hedin Bil i Segeltorp, alldeles bredvid E4 mellan avfarterna Bredäng och Kungens Kurva strax söder om Stockholm.
Kommer du kommunalt kan du ta buss 173 till hållplats Visirvägen, Smista Allé.
Bussen går från ex. Skärholmen C (tunnelbanans röda linje), Fruängen (tunnelbanans röda linje) och Älvsjö Station (pendeltåg).

Här hyr vi ut personbilar i alla storleksklasser, från små personbilar upp till stora kombibilar och fyrhjulsdrivna bilar. För er som är många har vi minibussar med plats upp till 9 personer att hyra ut. Har ni med mycket saker och behöver extra lastutrymme så kan ni hyra till en takbox från 750 kr /vecka.

HYR BIL I SEGELTORP ÖVER HELGEN


Behöver du hyra bil över helgen? Vi hjälper dig gärna! Vi har weekend-priser på alla våra bilar. Just nu kan du hyra bil till helgpris från så lite som 1 247 SEK, inkl. fri körsträcka och skadekostnadsreducering. Se vårt helgerbjudande här

HYR FLYTTBIL

Förutom personbilar hyr vi också ut skåpbilar och flyttbilar i storlekarna 3,5-18 kbm. Tillgången på flyttbilarna är dock alltid större från vårt kontor i Södertälje där du också har möjlighet att parkera din egen bil under perioden som du hyr bil.

Hyrbil i samband med verkstadsbesök

Ska du lämna in din egen bil för reparation och behöver hyrbil under tiden? Ring oss så levererar vi hyrbilen kostnadsfritt till din verkstad! Vi är en del av Mabi Hyrbilar och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Vi hjälper gärna till med att kolla om du har rätt till hyrbil och i så fall vad vad din kostnad blir.
Fyll i formuläret HÄR så kollar vi upp vilka villkor som gäller ditt ärende och återkommer, annars går det självklart bra att ringa oss.

NY ADRESS FRÅN 2024.04.02


Från och med 2024.04.02 sitter vi i nya lokaler. Du hittar oss då i samma lokaler som KW Bilservice på Kungens Kurvaleden 3A.
Om du ska hämta ut hyrbil innan påsk gör du det i våra gamla lokaler på Smista Allé 34 (c/o FordStore).

FRI UPPHÄMTNING FRÅN T-BANA


För att göra det smidigare för dig som kund så erbjuder vi fri upphämtning från närliggande t-banestationer mellan 08.00 -15.00 på vardagar. Meddela oss i samband med din bokning om det är något som du önskar hjälp med.

Välkommen in till oss när du behöver hyra bil i Kungens Kurva, Segeltorp!

08-442 77 85
segeltorp@berrasbiluthyrning.se

Smista Allé 34
c/o Ford Store (Hedin Bil)
141 70 Segeltorp

NY ADRESS FR.O.M. 2024.04.02
Kungens Kurvaleden 3A
c/o KW Bilservice
141 75 Kungen Kurva

Öppettider
Vardagar: 07.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Stängt

Avvikande öppettider
Första Maj 1/5 – STÄNGT
Kristi Himmelfärdsdag 9/5 – STÄNGT
Nationaldagen 6/6 – STÄNGT
Midsommarafton 21/6 – STÄNGT

Jour: 08-1220 1220