HYRBIL I SEGELTORP, HUDDINGE

Välkommen till oss när du behöver hyrbil i Segeltorp, Huddinge!
Du hittar oss inne hos Hedin Bil i Segeltorp, beläget bredvid E4 mellan avfarterna Bredäng och Kungens Kurva strax söder om Stockholm.
Kommer du kommunalt kan du ta buss 173 till hållplats Visirvägen, Smista Allé.
Bussen går från ex. Skärholmen C (tunnelbanans röda linje), Fruängen (tunnelbanans röda linje) och Älvsjö Station (pendeltåg).

HYR BIL I VINTER


Ska du åka bort i vinter och behöver hyra bil? Nu har vi ett specialpris anpassat för dig som ska till fjällen. Läs mer om vårt Vintererbjudande här.

HYR PERSONBIL


Vi hyr ut personbilar i alla storleksklasser, från små personbilar upp till stora kombibilar och fyrhjulsdrivna bilar. För er som är många har vi minibussar för upp till 9 personer att hyra ut. Har ni med mycket saker och behöver extra lastutrymme? Hyr till en takbox för endast 500:-

HYR FLYTTBIL

Vi hyr också ut skåpbilar och flyttbilar från 5-22 kbm. Tillgången på flyttbilarna är dock alltid större från vårt kontor i Södertälje där du också har möjlighet att parkera din egen bil under perioden som du hyr bil.

Hyrbil i samband med verkstadsbesök

Ska du lämna in din egen bil för reparation och behöver hyrbil under tiden? Ring oss så levererar vi hyrbilen kostnadsfritt till din verkstad. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen och hjälper gärna till med att kolla om du har rätt till hyrbil.
Fyll i formuläret HÄR så kollar vi upp vilka villkor som gäller ditt ärende.

BMW Bilia Group

Ska du lämna in egen bil för service/reparation på BMW i Segeltorp och behöver hyrbil under tiden? Nu har vi en disk inne hos BMW Bilia Group Segeltorp!
Du når oss på telefonnummer 08-442 77 86

08-442 77 85
segeltorp@berrasbiluthyrning.se

Smista Allé 36
c/o Hedin Bil
141 70 Segeltorp

Öppettider
Vardagar: 07.00 – 17.00
Lördag/Söndag: Stängt

Avvikande öppettider
30/3 – Stängt (Långfredagen)
31/3 – Stängt (Påskafton)
1/4 – Stängt (Påskdagen)
2/4 – Stängt (Annandag Påsk)

Jour: 08-1220 1220